De Trainer

Looop nou es op die bal hee! Meeverdediguuhhh!!! Ik sta al een half uur vrij man!
Daar ken ik toch niks mee met zo’n bal? Overspele, nie pingele! Hij stond METERS buitenspel blinde!
Hé scheids dat is een kaart hè?! Okay ze worde moe. Lópuuhh!!! Ga de diepte in, NU! Kan niet hè peune van zo’n afstand! Naas je! naas je! Geen lange balle dat hep geen zin! Jammer jonge goed geprobeerd! Lekkere bal hoor! Pas op achter je! Knalle hè je hep ruimte. Mannetje bij de eerste paal! Kìjke hè kìjke. Okee maak nie uit trug kome. Goeie aksie volgende keer beter. Hij gaat lope hij gaat lope! Hou vast die bal. Okay neem je tijd. Niet dribbele pase. Bij je man blijve nie weglope! Jonges der staan hier drie man vrij! Benutte dat gat hè. Da’s jouw man hè! Gooi maar in de pot! Jammer, ‘t scheelt niks. Meer bewege hè!
Zakke jonges zakke! Jonge jonge wat voor schoenen hep je aan man. Ja zo kennik ze ook make. Okee geef nie. Nog es probere! Leggem erressin! Jammer goeie kans jonges. Èn trug!
Jammer kiep je zatter dichbij. Lamaar ligge nieuwe bal. Shit hij kreeg em verkeerd op ze kop kut.
Nog effe jonges kom op. Peer die bal maar naar vore! Okee jonges hoef nie meer. Jammer jonges goed gespeeld volgende keer beter. Bedank scheids. Tof geflote. Krijg de klere hè. Jonges doorlope  naar de kleedhokke en gelijk doese de bus gaat over twintig minute okee?

Doese maar jonges. Okee leggem erres in. Laat em niet door je hande glippe hè. Pak die man nou es!
Tjonge jonge hoe krijg je hem ernaas! Zakke jonges zakke. Ga de diepte in, nu! Pas op achter je! Mannetje bij de eerste paal. Hou vas die bal! Benutte dat gat hè. Leggem erressin! Meer bewege kom op! Nu vaart make! Okee schiete maar!

Dat ziet er lekker uit wijffie. Kep honger as een paard. Wat is dit?
Dakennik toch niks mee met zo’n bal? Zo kennik ze ook make. Gooi maar in de pot. Lamaar ligge nieuwe  bal. Bij je man blijve nie weglope!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *